Aanbouw en units

Aanbouw

Aanbouw 1

Wanneer u een extra ruimte nodig heeft, bijvoorbeeld een badkamer en/of slaapkamer is een aanbouw op de begane grond vaak een goede oplossing. Op deze manier heeft u alles gelijkvloers en hoeft u geen traplift te laten monteren.
Een aanbouw is uiteraard een investering, maar wij kunnen de indeling zo toepassen dat deze de waarde van uw woning laat stijgen en u de kosten (geheel of gedeeltelijk) kunt terug verdienen bij de verkoop van uw woning.

 

Woon-unit

Aanbouw Schulting (2)

Een woon-unit is een tijdelijke oplossing voor het creëren van extra ruimte voor bijvoorbeeld een badkamer en/of slaapkamer maar wordt vaker toegepast wanneer u bij uw kinderen of een familielid “in” gaat wonen.

Deze unit wordt tegen de woning of los van de woning in de tuin geplaatst en aangesloten op het leidingwerk van de woning.
Wij kunnen de aanbouw of woon-unit geheel naar uw wensen opleveren met de faciliteiten die u nodig heeft, met de afwerking naar uw keuze.
Eventuele vergunningen worden door ons verzorgd. Onze ervaring is dat de gemeente vaak coulant is wanneer het om een “zorg-unit” gaat en is in de meeste gevallen vergunning vrij.